Javio se i Kun

DA LI ZAISTA ZAVRŠAVA KARIJERU? OGLASIO SE I KUN AGUERO: Legenda odgovorila na glasine na Tviteru!

Autor Mladen Šolak

Ovako zaista stoje stvari sa slavnim napadačem!

Izvor: Profimedia / Photo Irina R Hipolito / Spain DPPI / DPPI

Šokantne vesti u petak ujutru nagovestile su kraj velike karijere.

Legendarni argentinski centarfor Serhio Kun Aguero (33), kome je pozlilo na utakmici Primere 31. oktobra, navodno ima sve manje šanse da se vrati aktivnom igranju zbog zdravstvenih problema.

Njemu je tada pozlilo i iako nije gubio svest morao je da napusti igru i da ode u bolnicu na dalja ispitivanja. Posle današnjih navoda da bi zbog srčanih smetnji mogao da prekine karijeru, on se oglasio na društvenim mrežama.

"S obzirom na glasine, mogu da kažem da pratim instrukcije klupskih lekara, sprovodim testove i tretmane. Proveriću svoje stanje posle 90 dana. Uvek sam pozitivan", rekao je Argentinac.

Sa druge strane, selektor Argentine Lionel Skaloni poslao je poruku da se u reprezentaciji i dalje nadaju da se će Kun vratiti.

"Što se tiče Kuna, da - pričamo i razmenjujemo poruke. Pored toga što je naš sjajan igrač, on je momak koga veoma poštujemo. Tužni smo zato što prolazi kroz nešto što niko ne zaslužuje. Nadamo se da će se oporaviti i da će igrati što je pre moguće. Šaljemo mu svu podršku", rekao je Skaloni.

Dok Aguero odsustvuje, u njegovoj Barseloni događaju se ogromne promene pod vođstvom novog trenera - Ćavija.