Nestvarno!

KATASTROFA ORLIĆA - NIKOG NE MOGU DA POBEDE: Mlada reprezentacija kiksnula protiv Farskih Ostrva!

Autor Dušan Ninković

Veliki problem i veoma loše kvalifikacije za buduće reprezentativce...

Izvor: MN Press

Nastavljaju se katastrofalne kvalifikacije mlade fudbalske reprezentacije Srbije. Orlići ni u jednom trenutku nisu delovali kao ozbiljni kandidati za odlazak na Evropsko prvenstvo, ali danas je reprezentacija do 21 godine dobila novi šamar. Mladi fudbaleri Srbije nisu uspeli da savladaju Farska Ostrva.

Meč odigran na stadionu Karađorđe u Novom Sadu završen je bez golova, pa mala država sa severa Evrope ostaje ispred našeg nacionalnog tima na tabeli kvalifikacione grupe!

Nakon pet odigranih mečeva Srbija ima samo jednu pobedu pošto je na gostovanju savladala Jermeniju, a na ostalim susretima upisana su dva remija i dva poraza. Tako je naša reprezentacija sakupila tek pet bodova, što joj ne daje velike šanse da bude na jednoj od prve dve pozicije.

Pogledajte detalje sa meča:

Iako ima da se igra još mnogo i u igri je čak 15 bodova za naš nacionalni tim, vrh tabele je daleko. Iz isto odigranih mečeva Francuzi imaju osam, a Ukrajinci pet bodova.

Mladim fudbalerima Srbije nije pomogla ni sleektorska promena koja se nedavno desila. Nekadašnjeg napadača Partizana Zvonka Živkovićanasledio je Aleksandar Rogić, ali ni pod njegovom komandom nije napravljen pomak. Zapravo, na debiju mu se desio remi bez golova protiv Farskih Ostrva, što se nikako ne može posmatrati kao dobar rezultat.

Ovo su najzanimljiviji momenti:

Srbija - Farska Ostrva 0:0
Izvor: YouTube/Arena sport TV

SASTAV SRBIJE: Gordić - Pavlović, Marković, Eraković, Šehović - Milosavljević (od 46. Stanić), Topić (od 90. Milovanović), Pantović (od 73. Đerlek) - Terzić (od 61. Stuparević), Stevanović (od 73. Janković), Tedić

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt