MOŽE MU SE

ISPALA! MESI "POVREĐEN" IGRAO ZA ARGENTINU I NASAMARIO PSŽ: Majstorija Di Marije rešila meč, ali o Leu se priča! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Argentinci su blizu odlaska na Mundijal, a kartu bi mogli da "overe" protiv Brazila.

24.6.1987. Lionel Mes
Izvor: Profimedia

Fudbaleri Argentine savladali su Urugvaj 1:0 u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo i tako došli na korak do plasmana u Katar!

"Gaučosi" su slavili majstorskim pogotkom Anhela di Marije, ali meč je obeležilo i to što je Lionel Mesi potencijalno povređen nastupio na utakmici.

Argentinci su savladali selekciju Urugvaja, koja više nije bauk najvećim timovima Južne Amerike, pa posle 12 mečeva u KONMEBOL kvalifikacijama imaju čak 12 bodova više od petoplasirane Kolumbije, uz utakmicu manje.

Tako bi Argentina u zaostalom meču protiv Brazila - koji nije bio odigran pre nekoliko meseci - mogli da overe plasman u Katar i postanu druga selekcija iz Južne Amerike koja je to ostvarila.

Ipak, u Evropi je mnogima najzanimljivije bilo to što je u poslednjih 15 minuta meča na terenu bio i Lionel Mesi. Zvezda Pari Sen Žermena je propuštala prethodne utakmice kluba zbog povrede kolena, a onda se našao u avionu za Argentinu.

Mesi je nastupio u timu Lionela Skalonija, niko još nije siguran da li se potpuno oporavio, a čini se da je prethodne propuštene mečeve u dresu PSŽ-a iskoristio da se odmori za reprezentaciju. Sve to omogućeno je neverovatnom Argentincu zbog njegove posebne klauzule u ugovoru s Parižanima.

Možda Leo već protiv Brazila bude dobio veću minutažu, a ostaje da vidimo kako će na sve ovo gledati u PSŽ-u...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt