Lagano...

PIKSIJEVI ORLOVI STIGLI NA FINALE - PRVO ŠETNJA KROZ LISABON: Došli po pobedu i Mundijal, dočekalo ih proleće! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Fudbaleri Srbije otišli su u Portugal kako bi izborili pobedu i direktan plasman u Katar, na Mundijal 2022. godine.

Izvor: MN Press

Fudbalska reprezentcija Srbije u nedelju uveče igra finale! Na gostovanju Portugalu potrebna nam je pobeda koja vodi u Katar, na Svetsko prvenstvo, a Dragan Stojković Piksi veruje da Orlovi mogu da savladaju favorizovanog domaćina, izbegnu baraž i direktno odu na Mundijal.

Neće biti nimalo lako, ali imamo čemu da se nadamo - Orlovi su napravili dobru uvertiru protiv Katar, a i raspoloženje u nacionalnom timu je na sjajnom nivou. Pokazuju to i fotografije iz Lisabona.

Kao što je to običaj od kako je Piksi selektor, najbolji fudbaleri Srbije su dan pred utakmicu iskoristili da prošetaju po gradu u kojem igraju. Slične posete već su obavili u svim gradovima tokom ovih kvalifikacija, a sada je na red došao prelepi Lisabon.

U Portugalu je naše fudbalere dočekalo veoma lepo vreme, pa je šetnja u glavnom gradu Portugala sigurno prijala fudbalerima srpskog tima.

Pogledajte šetnju i lakši trening u Lisabonu:

Naravno, današnje opuštanje neće uticati na reprezentativce pred sutrašnje obaveze.

Portugal će u veoma snažnom sastavu igrati protiv Srbije, a njihov selektor smatra da zna kako da pošalje Orlove u baraž za Mundijal. Ipak, reprezentacija Srbije neće se predati bez borbe, a od našeg ubitačnog napada u kom su Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović očekujemo golove i pobedu u Lisabonu.

A Kristijano Ronaldo i saigrači nek se potrude kroz baraž...

Pogledajte prilog iz Lisabona:

Reprezentacija u Lisabonu
Izvor: YouTube/Fudbalski savez Srbije