TUŽNO

SA 20 IMAO INFARKT, 3 GODINE BIO U KOMI, PA DOBIO OTKAZ: Ajaksova bruka i sramota - još odbijaju da plate ODŠTETU!

Autor Milutin Vujičić

Ajaks je veliki klub, ali ovo to ne pokazuje.

Izvor: Profimedia

Nekada veliki fudbalski talenat Abdelhak Nuri je pao tokom utakmice Ajaksa i Verdera ostao nepomično da leži, tako da je skoro tri godine proveo u bolnici u komi.

Ceo svet se molio za njegovo zdravlje i kada smo konačno čuli lepe vesti - Ajaks ga je otpustio. Nisu imali razumevanja za njegovo zdravstveno stanje, a zbog toga je žestoko pobesnela njegova porodica koja krivi lekare iz kluba za zdravstveno stanje bivšeg fudbalera.

Holandski mediji su pre nekoliko dana objavili da je postignut dogovor Nurijeve porodice i Ajaksa oko odštete, međutim to nije tačno i generalni direktor Edvin van der Sar je objasnio da i dalje pregovaraju.

"Dogovor sa porodicom još nije postignut. Ako se to desi u narednom periodu, klub će objaviti zvanično saopštenje", saopštio je kratko Van der Sar koji nije želeo da ulazi u diskusiju sa porodicom putem medija, pošto je to jedna od najvećih mrlja na Ajaksu u ovom veku.

Nuri je rođen 1997. godine u Amsterdamu i važio je za jednog od najvećih talenata u Ajaksu, međutim zbog srčanog udara koji je doživeo kao 20-godišnjak njegova karijera je već završena.

Fudbaler nažalost ima teško oštećenje mozga, a porodica traži višemilionsku odštetu od Ajaksa.

Tagovi