OPA!

PIKSI SPREMIO IZNENAĐENJE! NOVO IME U STARTNOJ POSTAVI: Svi su očekivali Radonjića, ali Srbija ima DRUGO rešenje!

Autor Milutin Vujičić

Portugal i Srbija igraju za odlazak na Mundijal, a Stojković je spremio iznenađenje.

Izvor: MN Press

Srbija večeras od 20.45 igra najvažniju utakmicu godine. Rival nam je Portugal, a ulog je direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru (ili baraž) i toga ćemo se domoći samo ako pobedimo u Lisabonu.

Zbog toga je Dragan Stojković Piksi već najavio totalnu ofanzivu, iako nas očekuje drim-tim Portugala, a čini se da će selektor ponovo da nas iznenadi. Iako je većina mogla da pretpostavi startnih 11 koje će izvesti na teren večeras, sada stižu informacije da se očekuje jedna promena u prvoj postavi.

"Sport Klub" prenosi da se Stojković predomislio kada je u pitanju pozicija desnog spoljnog, u formaciji 3-4-1-2, pa bi uprkos najavama Nemanja Radonjić mogao da ostane na klupi.

Umesto njega na toj poziciji pomenuti izvor najavljuje Andriju Živkovića, fudbalera PAOK-a.

Već je Stojković pričao o tome da će zbog problema na ovoj poziciji morati da isprobava nove opcije, a Živković bi bio neočekivano rešenje jer na meču protiv Katara, na kome je počeo susret, nije igrao na ovom mestu. Radonjić je držao mesto kraj desne aut-linije, dok je u finišu meča tu bio i Mladenović.

Rajković - Milenković, Veljković, Pavlović - Živković, SMS, Gudelj, Kostić - Tadić - Mitrović i Vlahović.

Živković inače igra na mestu desnog krila, dakle ofanzivnije nego što bi to bio slučaj protiv Portugala, ali je u vrlo dobroj formi i od ranije poznaje portugalski fudbal jer je godinama bio član Benfike.

Da li je Živković zaista iznenađenje Stojkovića, videćemo negde oko 19 časova kada budu zvanično objavljeni sastavi za susret Srbije i Portugala, ali ko god bude bio na terenu - znamo da će dati sve od sebe, i nikako manje, pošto to i nije moguće kada vas vodi selektor poput Piksija.

"Orlovi", hrabro...

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt