Ma jel?

KRISTIJANO OTPISAO SRBIJU! ORLOVI DOBILI DODATNI MOTIV: Ronaldo na Instagramu već priča o Kataru!

Autor Dušan Ninković

Slavni portugalski tim veruje da naša reprezentacija ne može da pobedi u Lisabonu.

Izvor: MN Press

Srbija ima samo jednu opciju - pobeda u Lusabonu donosi joj direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru. Po to su krenuli reprezentativci, selektor Dragan Stojković ne želi ne sluša drugačije priče, a nacionalni tim polako uspeva da ubedi navijače da su pobede protiv velikana moguće.

Gledaćemo atraktivan i napadački fudbal Srbije, reprezentacija neće odstupiti, a eventualna pobeda bila bi naša najveća u poslednjoj deceniji! Ipak, Portugalci imaju potpuno drugačiju računicu... Kristijano Ronaldo veruje da će njegov tim direktno u Katar.

Deluje da je prva zvezda Portugala sigurna da će njegov nacionalni tim uspeti da odbije sve napade Srbije i direktno se plasira na Mundijal naredne godine.

"Zemlju i Portugalce želimo da obradujemo još jednom i da stignemo na Svetsko prvenstvo. Snagom svih Portugalaca ćemo stići tmo. Računamo na vašu podršku. U susret Kataru", napisao je Ronaldo ispod fotografije na kojoj aplaudira navijačima reprezentacije.

Meč u Lisabonu igra se od 20:45, a Srbiji je neophodna pobeda za prvo mesto u grupi. Portugalci će igrati u veoma jakom sastavu, iako je jedan od najiskusnijih igrača tima dobio crveni karton protiv Iraca, a selektor veruje da je pronašao slabe tačke srpskog tima.