OPA!

OSTRVO BRUJI - VODIO LIVERPUL, PA ĆE JUNAJTED: Solskjer pred otkazom, jedna stvar podgrejala sumnje!

Autor Milutin Vujičić

Brendan Rodžers je, prema navodima engleskih medija, viđen kako kupuje kuću u blizini Mančestera...

Izvor: Profimedia

Ako je suditi prema najnovijim informacijama sa Ostrva, pitanje je dana kada će Ole Gunar Solskjer završiti trenerski mandat u Mančester junajtedu!

Norvežanin je na Old Traford kao trener stigao u decembru 2018. godine, te do marta naredne godine bio vršilac dužnosti. Krajem trećeg meseca 2019. godine dobio je stalni posao, ali se sve glasnije priča o tome da će Solskjer dobiti otkaz i da je Junajted u potrazi za rešenjem.

Sadašnji trener Junajteda dobio je podršku, pre svega ser Aleksa Fergusona nakon trijumfa nad Totenhemom (0.3), ali je pre i posle te pobede doživeo dva poraza na domaćem terenu.

Prvo je zabeležen debakl u sudaru sa Liverpulom (0:5), pose čega je bodove sa Old Traforda odneo i gradski rival, Mančester siti (0:2).

Porazi su to zbog kojih vrh kluba razmišlja o trenerskoj promeni, a kako danas navode engleski mediji, prvi pik je - Brendan Rodžers!

Izvor: Profimedia / Paul Terry / Sportimage

Kako danas piše kontroverzni tabloid "The Sun", sadašnji komandant Lestera, sa kojim ugovor ima do kraja juna 2025. godine, ali i bivši strateg "redsa", raspitivao se o kupovini kuće u blizini Mančestera, što je podgrejalo sumnje da bi uskoro mogao da stigne u klub.

Navedeni ugovor sa "lisicama" ne bi bio problem jer u ugovor sa Lesterom je uvrštena klauzula da Rodžers može da raskine isti, bez obeštećenja za klub, ukoliko dobije ponudu nekog od evropskih velikana.

Izgleda da se to i događa...