OGLASILI SE

ZVEZDA IMA VAŽNO SAOPŠTENJE ZA NAVIJAČE: Ako ste kupili karte za Ludogorec...

Autor Milutin Vujičić

Evo šta se dešava sa kupljenim ulaznicama za Ludogorec.

Izvor: MN Press

UEFA je kaznila Crvenu zvezdu zbog incidenata na kraju susreta sa Mitjilandom, pa će pored novčane kazne biti i bez podrške navijača u poslednjoj domaćoj utakmici grupne faze Lige Evrope protiv Ludogoreca.

Tim povodom Zvezda se oglasila saopštenjem i pojasnila navijačima šta se dešava ako su već kupili ulaznicu za taj susret.

"Crvena zvezda neće moći da dočeka bugarskog predstavnika Ludogorec uz pristustvo publike u petom kolu grupne faze Lige Evrope. Kao što je to bila situacija na utakmici protiv Kairata na tribinama našeg najvećeg stadiona biće dozvoljen pristup deci starosti do 14 godina. S obzirom na činjenicu da su navijači u velikom broju obezbedili pakete karata za mečeve našeg tima pre samog početka grupne faze, naš klub je našao najbolju mogućnost kompenzacije", navode iz Zvezde.

"Zvezda je odlučila da se revanšira svim navijačima koji su kupili karte tako što će zvezdaši dobiti karte za jednu ili više evropskih utakmica našeg kluba na Marakani, a detaljne informacije će biti poznate nakon završetka grupne faze", dodaje se i pojašnjava da će navijači biti kompenzovani ulaznicama iste ili veće vrednosti u odnosu na Ludogorec.

Podsetimo, meč između Zvezde i Ludogoreca igra se 25. novembra, a posle toga crveno-beli gostuju i Bragi.