Fudbal

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Belgija 2.35, Argentina 2.40, Francuska 1.70

Izvor Promo

Sportska kladionica Meridian i u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo donosi najveće kvote na planeti – iskoristi ih i sastavi dobitni tiket!

Izvor: Profimedia

Srbija se plasirala na Svetsko prvenstvo, ali neka mesta su i dalje upražnjena, a za njih se vodi velika bitka.

I ove nedelje ćemo imati zanimljive reprezentativne utakmice, a to je idealna prilika da se isprati tiket. Kao što ste mogli da vidite, pravi srećnik koji je verovao u reprezentaciju Srbije je zaradio 9.100.000 DINARA, pa zašto ne biste i vi?

Doduše, sada već ne možete da igrate na Srbiju, ali uz NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, koje vam donosi sportska kladionica Meridian svakako možete da sastavite odličan tiket i da se obogatite.

Evo i recepta. Najpre se registrujte na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmite bonus od 500 RSD za online kladjenje, a onda se upustite u kladioničarsku avanturu.

Dakle, iskoristite BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD za sastavljanje dobitnog tiketa i još više keša.

A, šta se to može naći na vašem tiketu?

VELS – BELGIJA, DVOJKA 2.35
(Utorak, 20.45)

Selekcija Belgije je u sjajnoj formi i u ovim kvalifikacijama ima pet vezanih pobeda. U Ligi nacija se nisu proslavili, ali Belgijanci su rešeni da idu u Katar i niko ih ne može zaustaviti! Zauzimaju prvo mesto na tabeli, sa 19 bodova, a ispod njih je upravo Vels koji ima 14 bodova.

Dakle, ovde je sve rešeno, ali verujemo da ćemo ipak gledati fudbalski spektakl. Belgija je svakako favorit, pa vas u Meridianu čeka kvota 2.35 na pobedu gostujućeg tima.

FINSKA – FRANCUSKA, DVOJKA 1.70
(Utorak, 20.45)

Francuzi su takođe sigurni, ali nema sumnje da će protiv Finske „bildovati“ snagu, naročito Kilijan Mbape, koji je pokazao zašto je jedan od najboljih na svetu.

Francuska je prva na tabeli u grupi D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, ima 15 bodova, dok Finska ima 11, pa je jasno da je gost ovde favorit. Tako razmišljaju i bukmejkeri Meridiana, te vam donose kvotu 1.70 na pobedu Francuske.

ARGENTINA – BRAZIL, KEC 2.40
(Utorak, 00.30)

Dok Francuzi „lude“ zbog igranja Lionela Mesija za nacionalni tim, Argentinci se ne obaziru na to i krče put do Svetskog prvenstva. Brazil je prvi na tabeli, sa 34 boda, a sledi upravo Argentina sa 28 bodova.

Međutim, na stranu kvalifikacije, bodovi i rezultati, da li je ovakav klasik uopšte potrebno najavljivati?

Jasno je da nas čeka prava „ludnica“, da će Mesi „udariti“ na nekadašnjeg saigrča iz Barselone, Nejmara, a to sa sodom uvek nosi dodatnu draž i uzbuđenje.

Kvota na pobedu Argentine je 2.40, a na pobedu Brazila 3.00 – pa birajte kome ćete se „prikloniti“.

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

EKSKLUZIVNO I SAMO U MERIDIANU - Od sada vaš dobitni tiket odigran na bilo kom uplatnom mestu možete isplatiti na online nalog! Potrebno je da u odgovarajuće polje unesete ID dobitnog tiketa, a nakon toga ispravan šestocifreni kod za isplatu koji se nalazi na tiketu. Dobitak istog trenutka prelazi na vaš online račun i možete ga koristiti za odigravanje daljih opklada bez odlaska na uplatno mesto.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.