NE IGRA

PROBLEM U PARTIZANU - NATHO PROPUŠTA DERBI KOLA: Strah u Humskoj, Izraelac preskače i evropsko gostovanje?

Autor Nebojša Marković

Imao je problema na meču Izraela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana se polako približavaju novim obavezama u Superligi Srbije. Nakon reprezentativne pauze u kojoj je Srbija izborila plasman na Svetsko prvenstvo, crno-bele očekuju veliki izazov.

Odmah prvi biće derbi protiv Vojvodine u Humskoj, a ekipa Aleksandra Stanojevića će u tom susretu biti oslabljena izostankom Bibarsa Natha!

Reprezentativac Izraela neće moći da pomogne crno-belima makar u meču protiv Novosađana, a moguće ni na utakmici protiv Flore u Konferencijskoj ligi.

Biće ovo veliki hendikep za Partizan, pošto je Natho u petak bio zamenjen na meču Austrija - Izrael već u 23. minutu utakmice.

Razlog za to je taj što je Natho imao problema sa teškim disanjem i očekivano je propustio meč sa Farskim Ostrvima u utorak uveče, a sada se zna da će propustiti i susret s Vojvodinom.

Iz Humske se moglo čuti da je Natho dobro, ali postoji bojazan da neće moći da bude spreman za utakmicu protiv Flore u Konferencijskoj ligi. Još uvek nije poznato kada će se Natho vratiti u Beograd, pa je logično i što su u Humskoj svi zabrinuti.

Ovo znači da će najverovatnije Danilo Pantić morati da "uskoči" u prvu postavu umesto Izraelca, dok je dobra vest za crno-bele da se posle reprezentativne pauze u tim vraća Saša Zdjelar.