POGLEDAJTE!

VANDA ĆE POLUDETI! POSLE MUŽA, SAD JOJ OTAC PRAVI PROBLEME: Smuvao 28 godina mlađu lepoticu koja je "ruši" na Instagramu

Autor Milutin Vujičić

Vanda Nara ima samo probleme ove godine. Sada je u pitanju otac...

Izvor: Instagram/Wanda_Icardi/debby.gimenez/screenshot

Atraktivna plavuša Vanda Nara bila je sveprisutna u medijima u poslednjih nekoliko nedelja pošto je u javnost isplivala afera njenog supruga Maura Ikarda, a kada su se strasti stišale - sada se priča o njenom ocu.

Naime, dok se pričalo da Mauro vara Vandu sa "Činom" Suarez, i njen otac Andres joj je pravio muke. U pitanju je 64-godišnjak koji se posle razvoda sa Vandinom majkom bacio u naručje mnogo mlađih lepotica, a poslednja u nizu je samo dve godine starija od njegove kćerke.

U pitanju je izvesna Debi Himenez koja ima 36 godina, odnosno čak 28 manje od Vandinog oca. Takođe, i ona je ostvarena kao majka, pošto ima sedmogodišnje dete iz prethodnog braka.

"Zajedno smo oko mesec dana, super nam je, ali još se upoznajemo", poručio je Andreas čija nova devojka se prethodno razvela u maju ove godine, a sudeći po fotografijama na Instagramu - njih dvoje i te kako uživaju, ali nije poznato kako su na to reagovale i njegove kćerke.

Vanda (34) i Zaira (33) nisu se oglašavale na ovu temu, pa ćemo videti da li će novi skandali iz porodice Nara ponovo postati glavna tema na društvenim mrežama, pošto su svi poznati po skandalima.

Ovako izgleda Debi Himenez, možda buduća maćeha Vande Nare, koja preti da je "sruši" na Instagramu.