To bi bio šou!

BOMBA - VLAHOVIĆ ĆE IGRATI PORED MESIJA I NEJMARA: PSŽ ga krade, Srbin je zamena za Mbapea?!

Autor Dušan Ninković

Dušan Vlahović bi mogao da se preseli u francusku prestonicu.

Izvor: Profimedia

Pari sen Žermen se, navode italijanski mediji, sprema za "post-Mbape" eru, a francuza bi na Parku prinčeva mogao da zameni - Dušan Vlahović (21)!

Francuskom napadaču ugovor sa "svecima" ističe na kraju sezone, pa samim tim već u januaru ima slobodu da pregovara sa drugim klubovima.

Prvi u redu kandidata je Real Madrid, a ukoliko do tog transfera dođe, mesto u napadu Parižana mogao bi da zauzme Dušan Silni! Prema pisanju Gazete delo sport, Vlahovića, koji još nije produžio ugovor sa Fiorentinom (postojeći ističe na kraju juna 2023. godine), rukovodstvo francuskog kluba vidi kao odličnu zamenu za Mbapea.

Reprezentativac "orlova", sa kojima je u nedelju izborio plasman na Svetsko prvenstvo, prošle sezone postigao čak 21 gol na 37 mečeva u Seriji A.

Sjajnu seriju nastavio je i u ovoj godini, uknjiživši osam pogodaka na 12 mečeva, pa je krajem oktobra postao prvi fudbaler u istoriji Fiorentine koji je postigao najmanje 25 golova u Seriji A tokom jedne kalendarske godine.

Proteklog ljeta, o Vlahovićevim uslugama raspitivao se Juventus, koji ga svakako i dalje želi u svojim redovima, "zagrizao" je i Bajern, a spominjali su se Arsenal, Totenhem, Mančester siti, Atletiko Madrid...