ČUDNO!

SOLSKJER ZVAO MATIĆA DA PRIČAJU O TAKTICI: Haos u Junajtedu - Ole sastančio sa 6 "senatora" o promeni formacije!

Autor Milutin Vujičić

Ovo se zaista retko dešava, ali Ole Gunar Solskjer je hteo da čuje mišljenje svojih igrača.

Izvor: Profimedia

Ole Gunar Solskjer ostaje na klupi Mančester junajteda i vodiće ih ovog vikenda na gostovanje Votfordu, a kako bi poboljšao hemiju u timu i saznao šta zaista misle njegovi igrači - održao je poseban sastanak.

Norvežanin je prema pisanju "Dejli Mejla" pozvao šestoricu prvotimaca u koje ima najviše poverenja kako bi razgovarali o taktici, odnosno želeo je da čuje njihovo mišljenje o potpunom prelasku na sistem sa trojicom štopera. Junajtedu je na kratko doneo stabilnost, ali su se protiv Sitija videle opet mane...

Zato je Ole Gunar Solskjer juče ujutru u trening-centru Karington okupio svoje "senatore" i odlučio da se posavetuje sa njima u kom smeru da ide, kao i kakav je stav ostatka ekipe po pitanju promene formacije.

Tako su se u deset ujutru pored kapitena Harija Megvajera pojavili još Nemanja Matić, Kristijano Ronaldo, Bruno Fernandeš, Luk Šo i Viktor Lindelef, a interesantno je da Solskjer nije pozvao i Davida de Heu, igrača koji ima poprilično dug staž na "Old Trafordu".

"Pitao ih je što misle o sistemu s trojicom igrača u zadnjoj liniji. Solskjer očajnički želi da okrene situaciju nakon katastrofalnih rezultata i sa igračima je pričao o tome kako to zajedno mogu da reše", piše britanski tabloid.

Na meču protiv Votforda i Viljareala videćemo šta se Solskjer dogovorio sa svojim igračima.