Haos!

KATASTROFA ZA SITI, NAJBOLJI PROPUŠTA 3 DERBIJA: Gvardiola dobio NAJGORE vesti - mora bez De Brujnea!

Autor Dušan Ninković

Igrajući za reprezentaciju Belgije, najbolji fudbaler Sitija dobio koronu.

Izvor: Profimedia

Veliki udarac za Pepa Gvardiolu i Mančester siti!

Nakon okupljanja reprezentacija u novembarskom terminu, iz Belgije su stigle katastrofalne vesti - Kevin de Brujne je pozitivan na korona virus.

Ujedno, to znači i da će morati u karantin, a samim tim i propuštanje barem tri meča engleskog tima. Da stvari budu još gore po Gvardiolu, najbolji igrač njegovog tima neće moći da nastupi na veoma važnim utakmicama. Praktično, bez veznog igrača iz Belgije igraće čak tri derbija.

Prvi je protiv Evertona koji je kvalitetan tim, ali u manjem problemu sa formom, zatim sledi PSŽ u Ligi šampiona, a onda i Vest Hem koji bi u ovom nizu mečeva mogao da prestigne "Građane" na tabeli.

Istu situaciju pokušaće da iskoriste i Liverpul i Arsenal koji se trenutno šunjaju blizu vrha tabele u Premijer ligi, dok bi odsustvo najboljeg fudbalera Sitija Čelsi mogao da iskoristi kako bi povećao prednost na vrhu tabele. Naravno, problem postoji i u Ligi šampiona, gde bi poraz od Pari Sen Žermena mogao Gvardiolinu ekipu da "baci" na drugo mesto u grupi i donese im težeg rivala na proleće.