Dirljiv oproštaj

DEJAN STANKOVIĆ PRAVO SA SAHRANE DOŠAO NA "MARAKANU": Emotivno se oprostio od LEGENDE fudbalskog saveza!

Autor Mladen Šolak

"Neka mu je večna slava, od njega je uvek imalo šta da se čuje", rekao je Zvezdin trener na stadionu.

Izvor: MN Press

Dejan Stanković došao je na subotnju konferenciju za novinare na "Marakani" pravo sa groblja. Pre izlaska pred novinare, on je bio na sahrani legendarnog ekonoma Fudbalskog saveza Jugoslavije, a onda i Srbije, Stanka Nikolića Lale.

Čuveni član stručnog štaba reprezentacije preminuo je u 75. godini u Beogradu, a član nacionalnog tima bio je još od 1974. godine. Stanković je dugo sarađivao sa njim i emotivno je govorio o rastanku od čoveka koga veoma poštuje.

"Kao prvo, dolazim direktno sa sahrane našeg legendarnog Lale Nikolića, legendarnog ekonoma reprezentacije, nekoga ko je dočekao i ispratio velike igrače kroz celu reprezentativnu karijeru. I ovom prilikom bih još jednom da izrazim saučešće familiji Nikolić, mom prijatelju Nemanji, Lalinom sinu", rekao je Stanković.

Izvor: MN Press

"Neka mu je večna slava, od njega je uvek imalo šta da se čuje i stvarno je bio i ostao legenda Fudbalskog saveza Jugoslavije, pa Fudbalskog saveza Srbije", dodao je Zvezdin trener i legenda reprezentacije.

Nikolić je bio učesnik četiri Svetska prvenstva i dva Evropska, a takođe je bio i deo ekspedicije koja je osvojila bronzanu medalju na Olimpijskim igrama 1984. godine.

Pogledajte detalje sa sahrane Stanka Nikolića Lale i pogledajte koje sve legende su došle da ga isprate: