IN MEMORIAM

SVE SAME LEGENDE NA SAHRANI – VIDIĆ, SALE, PANTELIĆ, STIGAO I DEJO: Otišao čuveni Lala, Deki se emotivno oprostio! FOTO

Autor Nikola Lalović

Na sahrani legende naše reprezentacije i fudbalskog saveza došli su brojni poznati fudbaleri.

Izvor: MN Press

Sam fudbalski krem Srbije okupio se na sahrani legendarnog ekonoma reprezentacija Jugoslavije i Srbije Stanka Nikolića Lale. 

On je preminuo u 75. godini u Beogradu, a bio je član stručnog štaba reprezentacije još od 1974. godine. 

Jedan od prisutnih bio je i Dejan Stanković koji je direktno sa sahrane otišao na konferenciju za medije na "Marakani" i tu se osvrnuo na odlazak legendarog Lale. 

"Kao prvo, dolazim direktno sa sahrane našeg legendarnog Lale Nikolića, legendarnog ekonoma reprezentacije, nekoga ko je dočekao i ispratio velike igrače kroz celu reprezentativnu karijeru. I ovom prilikom bih još jednom da izrazim saučešće familiji Nikolić, mom prijatelju Nemanji, Lalinom sinu", rekao je Stanković.

Osim njega na sahrani je bilo mnogo bivših reprezentativaca, a isticali su se Nemanja Vidić, Marko Pantelić, Goran Pandurović, Saša Ilić... 

Na sahranu je stigao i predsednik FS Crne Gore i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Dejan Savićević, a prisutan je bio i nekadašnji sudija Zdravko Jokić. Među onima koji su došli da legendarnom Lali odaju zadnju počast našao se i Budimir Vujačić, a tu je bio i sadašnji pomoćnik u stručnom štabu Dragana Stojkovića Piksija Ljubinko Drulović. 

Pogledajte detalje sa sahrane: