Fantastično!

BOMBA U SUPERLIGI! BIVŠI BEK PARTIZANA ŠOKIRAO ZVEZDINOG GOLMANA: Pogodio kao Roberto Karlos! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Podelili bodove u Kruševcu, a potez igrača Radničkog obeležio meč.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Srpski fudbal mnogo se češće kritikuje nego hvali, ali majsotrija ima i na domaćim terenima. Kako drugačije opisati pogodak Radničkog iz Niša na gostovanju Napretku u Kruševcu (1:1), kada je desni bek tima sa Čaira šokirao kompletan stadion.

Nekadašnji defanzivac Partizana Nikola Aksentijević iznenadio je pozajmljenog golmana Crvene zvezde Nikolu Vasiljevića i zatresao mrežu domaćeg tima u stilu Roberta Karlosa!

Iako je u prvi mah izgledalo kao centaršut, Aksentijević je zapravo lobovao Vasiljevića i postigao jedan od najboljih golova u tekućoj sezoni Superlige. Njegov udarac završio je u golu, na drugoj stativi, a svi na stadionu ostali su u šoku zbog ovog poteza.

Ovako je Aksentijević prevario Vasiljevića:

Bio je to gol za konačnih 1:1 i veliko slavlje gostujućih fudbalera. Aksentijević je pretrčao čitav teren po širini, kako bi sa rezervistima svog tima prolsavio pogodak, a deluje da je fudbalerima Napretka bilo potrebno nešto više vremena da shvate šta se desilo.

Podsećamo, Nikola Aksentijević nosio je dres Partizana od 2010. godine kada je prekomandovan u prvi tim, pa do 2012., ali i u sezoni 2013/14 kao pozajmljeni igrač Vitesea. I kasnije se dovodio u vezu sa cro-belima, ali do njegovog povratka u Humsku nije došlo.

Sa druge strane, Nikola Vasiljević je fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Kruševcu, a u klub je stigao još 2019. godine. Od tada je bio na pozajmicama u Radniku, Proleteru i Napretku.

Pogledajte sve detalje meča iz Kruševca. Gol Radničkog iz Niša nalazi se na 1:20 ovog snimka:

Napredak - Radnički Niš 1:1
Izvor: YouTube/Arena sport TV

Nakon ovog remija Napredak je na četvrtom mestu tabele sa 24 boda, ali i dva meča više od Vojvodine koja ima samo bod manje. Radnički iz Niša se podigao nakon lošteg početka sezone i sa 22 boda trenutno zauzima osmu poziciju, ali sa istim brojem bodova kao TSC, Voždovac i Spartak.