Sjajna pohvala

DUŠANE, ČEKAJU TE VELIKE STVARI! 2 stvari su ODUŠEVILE Vlahovićevog trenera - takvog još nije trenirao!

Autor Nemanja Stanojčić

Trener Fiorentine je birao reči dok je pričao o srpskom napadaču!

Izvor: Profimedia

Dušan Vlahović briljira ove sezone. Kako u Fiorentini, tako i u reprezentaciji Srbije.

Trese mrež na oba fronta i ne planira da se zaustavi. Samo u Seriji A je dao 10 pogodaka na 13 mečeva i nastavlja da teroriše golmane.

Protiv Milana i svog idola Zlatana Ibrahimovića se dva puta upisao u strelce, uz jednu asistenciju. Trener "ljubičastih" Vićenco Itailjano je oduševljen srpskim napadačem.

"Dušan je predodređen za veliku karijeru. Ne kažem to zbog golova i načina na koji igra, već i zbog toga kako trenira. Njegova želja i posvećenost su neverovatni. Na utakmici lako prepoznaje situacije koje vežbamo na treningu. Videćemo šta će se dogoditi u budućnosti, ali je trenutno sve na njegovoj strani", kaže Italijano.

Navijači su ljuti na Vlahovića zbog toga što neće da produži ugovor, ali je jasno da je došlo vreme za novi izazov i jaču ligu. Poslednji na listi zainteresovanih klubova je Njukasl koji je navodno spreman da plati 80 miliona evra.

"Dušan je u potpunosti fokusiran na obaveze u Fiorentini. Ide od utakmice do utakmice, postepeno. Jeste mlad, ali se ponaša kao veteran. Zaista je to za svako poštovanje", poručio je Italijano (43).

Fiorentina u narednom kolu gostuje Empoliju i biće to nova prilika za Vlahovića da nastavi golgeterski niz.