INTERESANTNO

MLADEN KRSTAJIĆ MORA DA PROMENI IME! Nigerijac ima jedan zahtev za bivšeg selektora Srbije - na klupu samo uz klauzulu!

Autor Nemanja Stanojčić

Zanimljiv zahtev iz Nigerije za nekadašnjeg selektora "orlova".

Izvor: MN Press

Mladen Krstajić je glavni kandidat da preuzme reprezentaciju Nigerije. Vest koju je u nedelju objavio novinar koji radi za "BBC" je odjeknula širom sveta.

Nekadašnji selektor Srbije bi tako mogao ponovo da uđe u reprezentativne vode i da pokuša da odvede ekipu na Svetsko prvenstvo u Kataru. A, jedan Nigerijac je imao i zanimljiv zahtev.

Naime, čovek po imenu Nikolas Oče je na objavu novinara Oluvašina Okeledžija ostavio zanimljiiv komentar o srpskom stručnjaku.

"U njegovom ugovoru treba da stoji klauzula da će uzeti neko nigerijsko ime. Ne možemo dajemo čoveku platu, a da ne umemo da izgovorimo njegovo ime", napisao je Oče.

Izgleda da ljudi u Nigeriji imaju veliki problem sa izgovorom imena i prezimena Mladena Krstajića. Doduše, ako zaista dođe do saradnje, možda i dobije neki od njihovih nadimaka.

Inače, Nigerija je sedma najmnogoljudnija zemlja na svetu! Prema zvaničnim podacima u Nigeriji živi preko 211 miliona ljudi! Ispred njih su Brazil, Pakistan, Indonezija, Amerika, Indija i Kina.

Najveća imena u nacionalnom timu Nigerije trenutno su Kaleči Ihenačo (Lester) i Viktor Osimhen (Napoli), a tu je i nekadašnji napadač Partizana Umar Sadik.