Oporavljen!

KONAČNO - NJEGOV POVRATAK SE ČEKA 6 MESECI: Osvojio 4 Lige šampiona, sad će ponovo zaigrati u njoj!

Autor Dušan Ninković

Francuski tim konačno računa na igrača koji je bio jedna od najvećih transfer bombi leta.

Izvor: Profimedia

Nakon nekoliko meseci čekanja, navijači tima iz Pariza konačno bi mogli na delu da vide jedno od najvećih letnjih pojačanja.

Propustio je Serhio Ramos dobar deo prošle sezone zbog povrede, kao i početak ove, a u Ligi šampiona mogao bi da zabeleži debitantski nastup za PSŽ! Desilo se ono što je publika čekala, Ramos je konačno u konkurenciji za tim.

Maurisio Poketino računa na iskusnog defanzivca za meč protiv Mančester sitija, a to se do sada nije dešavalo!

Ramos iza sebe ima šestomesečnu pauzu, a tek je nedavno počeo da trenira sa ostalim saigračima. Iako je njegov dolazak, pre svega zbog iskustva i liderskih sposobnosti okarakterisan kao jedan od najbitnijih u klubu, za sada Parižani nisu dobili ni delić toga.

Sa druge strane, Serhio ramos ima godišnju platu od čak 15 miliona evra i Pari Sen Žermen mu je za sada isplaćuje celokupnu zaradu. Pričalo se da zbog toga razmišljaju o prekidu saradnje, ali do toga nije došlo.

U jednom trenutku pojavile su se glasine o Ramosovom odlasku u penziju, ali nekadašnji kapiten Reala ima veliku želju da se vrati fudbalu.

On bi mogao da zaigra protiv Mančester sitija u Ligi šampiona, a na taj način bi se vratio na teren u istom takmičenju u kojem je odigrao poslednji meč za tim iz Madrida. Tada je Realov protivnik bio Čelsi, a Serhio je nakon susreta otišao na dugu pauzu.

Ramos je u sezoni 2020/21 odigrao samo 21 meč za Real Madrid, a tek pet od tih susreta bili su u 2021. godini. Pored toga nastupio je i na dva meča reprezentacije, a zbog povrede je propustio Evropsko prvenstvo gde bi bio važan igrač nacionalnog tima.