NOVI PROBLEMI

RONALDINJO OPET IDE U ZATVOR? RAZLOG JE BIVŠA DEVOJKA: Sud odlučio u njenu korist, legenda ima rok SEDAM dana! (FOTO)

Autor Nebojša Marković

Legendarni Brazilac je upao u nove probleme.

Izvor: Instagram/ronaldinho/priscilla_acoelho_/Printscreen

Legendarni Ronaldinjo ne prestaje da upada u probleme! Nakon što je pre godinu dana bio u zatvoru zbog lažnog pasoša, sada bi nekada najbolji teniser sveta ponovo mogao da završi iza rešetaka.

Ali ne zbog lažnih dokumenata, već ovog puta zbog neizimirenih dugova prema njegovoj nekadašnjoj devojci!

Brazilski mediji su ponovo puni priča o Ronaldinjovim "zavrzlamama", a nekadašnji igrač Barselone, Milana i Pari Sen Žermena, dobio je naredbu suda da izmiri dugovanja prema Prisili Koeljo do 1. decembra.

Ukoliko to ne uradi, Ronaldinjo bi mogao da izgubi svoju imovinu i čak završi u zatvoru, piše brazilska "Ekstra", a prenosi "Dejli mejl"!

Sve je zapravo počelo u maju 2018. godine, kada su se pojavile priče da će Ronaldinjo u isto vreme oženiti Prisilu i još jednu ženu, Beatriz Souzu. Na kraju je Brazilac morao da sve demantuje kao "veliku laž", ističući da se neće oženiti.

Ronaldinjo je skoro bio u centru pažnje i zbog pojavljivanja u jednom spotu:

Međutim, godinu dana kasnije se pojavila informacija da Prisila, koja se zabavljala sa Ronaldinjom tokom njegovog angažmana u Atletiko Mineiru, potražuje novac od osvajača Svetskog prvenstva 2002. godine.

Pretpostavlja se da joj je dodeljeno oko 15.000 evra mesečno na ime izdržavanja kao Ronaldinjovoj tadašnjoj "vanbračnoj supruzi", ali je to privremena odluka na koju će slavni Brazilac moći da se žali.

Ostaje da se vidi koji će biti naredni potez Ronaldinja, ali on ima još sedam dana da plati ono što duguje.

Ovo je Prisila Koeljo, koja potražuje novac od Ronaldinja: