RASPOLOŽEN

MOGU DA DAM 19 GOLOVA ZA DVA MEČA! BUGARIN "PECKA" ZVEZDU: Neka misle da su favoriti, to nas ne zanima

Autor Milutin Vujičić

Najbolji igrač Ludogoreca je raspoložen pred meč sa Zvezdom.

Izvor: MN Press/Profimedia

Crvena zvezda večeras od 18.45 na stadionu "Rajko Mitić" igra vrlo važnu utakmicu grupne faze Lige Evrope, koja bi ujedno mogla da odluči da li će u nokaut fazu ovog takmičenja.

Ludogorec dolazi silno motivisan u Beograd, nakon što ih je Kanga "probušio" u Razgradu, a uprkos problemima koje sa sastavom ima novi trener Stanislav Genčev - njegovi igrači imaju i te kako samopouzdanja pred duel i ne plaše se fudbalera Crvene zvezde.

Nije ih pokolebalo ni to što su najmanje pokazali do sada u grupi, tako da trenutno imaju svega jedan bod, štaviše veruju da mogu da naprave iznenađenje i sve zakomplikuju.

"Ostavimo to, neka misle da su favoriti. Bitno je kako mi igramo. Šta misli protivnički tim ne treba da nas zanima. Osećam se veoma dobro, nisam trenirao nekih pet dana, ali pre toga sam igrao utakmice na svaka tri dana, tako da nisam ispao iz ritma", rekao je najbolji igrač tima Kiril Despodov.

Na njega nas je upozorio i bugarski novinar Teodor Borisov, u najavi prve utakmice, međutim Despodov u tom trenutku nije bio dovoljno spreman za meč.

"Nedostaju mi golovi, dešava se. Svima nedostaju. Uđete u gol-šansu, promašite. Spreman sam, nikad se ne zna. Mogu da postignem 19 golova u naredne dve utakmice. Svi se naljute kada promaše, ali to je normalno, ima toga u igri. Nadam se da ću početi da postižem još golova u Evropi", rekao je Despodov.

Za sada je ove sezone postigao šest pogodaka, a na informaciju da će na tribinama biti samo deca, dodao je da mu je to lepa stvar i da se nada lepoj atmosferi.