AU!

HAOS U PSŽ-U! ZVEZDE SE SVAĐALE USRED UTAKMICE: Nejmar besneo zbog prigovora saigrača, Poketino pognuo glavu! (VIDEO

Autor Milutin Vujičić

Nije lako Maurisiju Poketinu da vodi zvezde koje ne trpe kritike, a to smo videli i sinoć na susretu Pari Sen Žermena i Mančester sitija.

Izvor: TV Arena Sport 1/Printscreen

Pari Sen Žermen je igrao vrlo loše u sredu uveče na "Etihadu" i pravo je čudo kako Mančester siti nije ostvario i ubedljiviju pobedu (2:1), do koje su čak morali posle preokreta...

Maurisio Poketino imao je velikih problema da zaustavi organizovanu igru Pepa Gvardiole, koja je u jednom trenutku bila na granici egzibicionizma, a koliko loš fudbal je igrao PSŽ najbolje svedoče i reakcije njihovih igrača koji su se međusobno svađali i tražili krivca za lošu postavku.

Pošto "trozubac" Mbape-Mesi-Nejmar ne trči i odbija da igra visoki presing, Poketino je morao da se prilagodi tome i odluči se za stabilan vezni red koji će stajati duboko, a čim osvoje loptu - napali bi ih igrači Sitija.

Tako im nisu dozvolii da dišu, pa su na površinu iznad frustracije isplivale i teške reči krajem prvog poluvremena.

Naime, pred odlazak na pauzu videli smo žustru raspravu Nejmara i Paredesa, pošto je Argentinac signalizirao Brazilcu da se smiri i ne žuri, uskoro će na odmor, međutim takav pristup utakmici nije se dopao zvezdi Parižana. Okrenuo se ka Paredesu i svađali su se dok je Siti izvodio aut...

Pogledajte kako je to izgledalo!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt