DELIJE SPREMILE KOREOGRAFIJU PREKO CELE TRIBINE! Neće biti na stadionu, ali imaju SNAŽNU poruku pred Ludogorec! (VIDEO)

Navijači Crvene zvezde ponovo pokazali kreativnost pred važan evropski susret njihovog tima!

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda igra za evropsko proleće, a njeni navijači su i koreografiju pred meč pripremili u tom stilu!

Srpski šampion protiv Bugara može da obezbedi treću nokaut fazu evropskog takmičenja u poslednjih pet godina, a sa severne tribine stiže takva poruka. "Buđenje ranog proleća" kaže transparent koji su najvatrenije pristalice ostavile ispod severne tribine.

Na celom severu pripremljena je koreografija na kojoj se vide crveno-bela lopta i visibabe, pravi vesnici proleća. To će, uz navijače Zvezde mlađe od 14 godina, biti jedina podrška koju će crveno-beli fudbaleri imati protiv Ludogoreca.

Pogledajte kako izgleda koreografija:

Podsećamo, zbog incidenata na meču protiv Mitjilanda, UEFA je srpski tim kaznila jednim mečom bez publike starije od 14 godina, a ta kazna je stigla na naplatu baš u važnom okršaju. Trijumf bi crveno-belima sigurno doneo plasman u nokaut fazu Konferencijske lige, a u slučaju da Mitjiland ne savlada Bragu obezbedio bi beogradskom timu i drugo mesto u grupnoj fazi Lige Evrope.

Remi na meču Mitjilanda i Brage verovatno bi najviše odgovarao crveno-belima. U tom slučaju bi Danci ispali iz konkurencije za drugu poziciju, a Zvezda pobedom nad bugarskim timom pretekla Portugalce i mogla da ide na bod na njihovom terenu.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.