Padaju u nizu

PANIKA U FULAMU - POLA TIMA BOLESNO, MITROVIĆ POSLEDNJI OSETIO SIMPTOME: Ne zna se ko će na teren, šestorica van stroja!

Autor Nikola Lalović

Fulam je u ogromnim problemima.

Izvor: Profimedia

Aleksandra Mitrovića nije bilo u sastavu Fulama za meč sa Derbi Kauntijem, a iako se spekulisalo da je najbolji strelac u istoriji Srbije dobio koronu, ispostavilo se da to nije tačno.

Pozitivan na kovid je golman Marek Rodak, dok su Hari Vilson, Harison Rid, Antoni Robinso i Bobi Dekordova Rid i Mitrović bolesni, ali nije u pitanju virus korona. 

Sada vlada velika panika u redovima Fulama jer svih šest igrača mogu da propuste i duel sa Prestonom. Pred ovaj duel je istakao da se posle meča sa Derbijem njihovo stanje pogoršalo. 

"Naravno da su se oni posle meča osećali lošije, ali dali su sve od sebe da se oporave. Moraćemo da vidimo sutra kakvo je stanje", rekao je Marko Silva. 

Trener Fulama je otkrio da se situacija pogoršavala iz dana u dan. 

"Nije to bio sjajan scenario. U subotu se Bobi nije osećao dobro, još jedna igrač se požalio u nedelju, a onda u ponedeljak još dvojica. Nastavilo se u utorak i sredu, a Mitrović se poslednji razboleo", rekao je Silva. 

MONDO je bio na prvom terenu na kome je Mitrović zaigrao fudbal. Pogledajte slike: