Povreda!

OZBILJNA POVREDA U PARTIZANU - MARKOVIĆ POLOMIO KLJUČNU KOST! Saigrači se držali za glavu u neverici! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Partizan je meč završio sa 10 igrača!

Izvor: RTS/PrintScreen

Fudbaleri Partizana doživeli su bolan i šokantan poraz u Talinu gde ih je domaća Flora pobedila sa 1:0 golom Milera, a duel je završen sa deset fudbalera crno-belih na terenu. 

Trener Aleksandar Stanojević je već u 74. minutu iskoristio sve izmene, a u 86. minutu duel je zbog povrede završio Lazar Marković. 

On je u duelu sa fudbalerom protivničkog tima pao na rame i veoma nezgodno se prizemljio, a odmah je bilo jasno da je reč o komplikovanoj povredi i verovatno prelomu. Medicinska ekipa Partizana je morala odmah da uđe na teren i da mu pruži pomoć. 

Previjen je, a on nije jedini koji je u zavojima završio ovu utakmicu. I Slobodan Urošević je posle jednog duela "zaradio" čalmu na glavi, a upravo je on bio blizu mesta na kome je Marković pao. Posle meča je iz kluba potvrđeno da je u pitanju prelom ključne kosti. 

"Biće prevezen do bolnice, sa njim će biti Sniša Petković, neće se vratiti sa igračima za Beograd, ali to ostaje još da se vidi jer ekipa leti nazad tek za dve sata. U pitanju je ključna kost", rekla je PR kluba Biljana Obradović za TV Arena sport.

Držao se levi bek za glavu kada je video šta se desilo, a za sada ne znamo koliko je ova povreda ozbiljna. Pogledajte kako je to izgledalo: