Elle Style Awards

NAGRADA PIKSIJU ZA ŽIVOTNO DELO: Selektoru priznanje najprodavanijeg modnog magazina na svetu!

Autor Mladen Šolak

"Ne smemo zaboraviti respekt prema protivniku. Pogotovo kada se pobedi!", poručio je laureat laskave nagrade magazina "Elle" i heroj nacije - Dragan Stojković Piksi.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Selektor reprezentacije Dragan Stojković Piksi dobio je laskavo priznanje uglednog i uticajnog časopisa "Elle".

Tvorac spektakularnog uspeha "orlova", koji je probudio ljubav nacije prema reprezentaciji, jedan je od laureata ELLE STYLE AWARDS 2021 priznanja.

Stojković je dobio nagradu za životno delo, a za "Elle" je izjavio kako se pobeđuje sa stilom.

"U svim segmentima moraš biti na visokom nivou. Pokazati inteligenciju, šarm, lepotu i požrtvovanost. Mora individgualni kvalitet da se podredi kolektivu i ne zaboraviti respekt prema protivniku, pogotovo kad se pobedi. Biti džentlmen i 'sport's man'!", izjavio je Piksi.

Stojković svojom harizmom i hrabrim porukama oduševio sve, dobio je niz priznanja i u zemlji, u regionu i u celom svetu. Uostalom, klasu je pokazao u Portugalu i van terena, gde je u trenucima najvećeg slavlja tražio od fudbalera da ostanu skromni i da sačuvaju slavlje za Beograd - iz poštovanja prema domaćima.

I zbog toga je Piksi primer pobednika sa stilom!

Nakon što je prošle godine najglamurozniji "Elle" događaj održan online, u četvrtak uveče laureati su dobili svoja laskava priznanja uživo. Elle je najrasprostranjeniji modni časopis na svetu, sa preko 40 izdanja, a u Srbiji 2021. obeležava 16 godina postojanja.