Popravljanje utiska

PARTIZAN EVROPU LEČI NA KROVU - VOŽDOVAC HOĆE PREKID SERIJE: Nije idealno, ali moraju da odigraju hrabro!

Autor Dušan Ninković

Trener domaćeg tima aleksandar Linta najavio okršaj protiv lidera Superlige.

Izvor: MN Press

Prilika nije idealna, ali Voždovac mora da traži način da izađe iz krize!

Nakon remija protiv TSC-a i Čukaričkog, a zatim poraza u Novom Sadu od Proletera, "Zmajevima" na krov sleće Partizan, tim koji mora da leči evropske rane. Nakon šokantnog poraza u Estoniji lider Superlige će želeti da pokaže kako je to bio samo splet okolnosti...

Trener domaćeg tima Aleksandar Linta svestan je da Voždovac neće imati mnogo šansi da se vrati na pobednički kolosek, ali zna da njegov tim može da odigra hrabro!

"Želimo da popravimo utisak sa prethodne utakmice, svesni smo da smo u nekim segmentima mogli i morali bolje. Naravno da Partizan nije idealan protivnik za ovaj momenat, ipak je to klub koji je prvi na tabeli i trenutno bez poraza. Uprkos tome, želimo da se predstavimo u dobrom svetlu, da pokažemo energiju i želju za pobedom i odigramo utakmicu hrabro, da se ne stidimo bez obzira na rezultat", rekao je Linta.

I kao što je trener domaćih rekao, Partizan je prvoplasirana ekipa domaćeg šampionata. Nakon 17 odigranih kola imaju šest bodova i jednu utakmicu više od Crvene zvezde, a tu prednost nikamko ne žele da ispuste. U vrhu je i Voždovac, koji sa 22 osvojena boda trenutno zauzima osmu poziciju.

Meč Voždovca i Partizana igra se u nedelju od 16:30 na krovu tržnog centra Stadion.