ZNA SE SPISAK

ČISTKA U TOTENHEMU - PRECRTANO 7 FUDBALERA: Konte poludeo zbog poraza u Sloveniji, oteraće SVE koji ne daju 100%!

Autor Milutin Vujičić

Antonio Konte je tek sada svestan gde je došao.

Izvor: Profimedia

Antonio Konte je tek oko tri nedelje u Totenhemu, ali i to mu je bilo dovoljno da vidi na koga može da se osloni u nastavku sezone, a kome će pokazati vrata čim počne prelazni rok u januaru.

Italijanski menadžer bio je izuzetno besan nakon što je Totenhem izgubio od slovenačke Mure (2:1) u Konferencijskoj ligi, i to golom u 94. minutu, pa je posle susreta svašta rekao svojim igračima i ubrzo se sastao sa rukovodstvom kako bi pričali o onima koji su već "precrtani".

"Tek sada shvatam kakva je ovde situacija. Uopšte nije jednostavno", rekao je Konte.

"Totenhem trenutno nije vrhunski tim. Drago mi je što sam došao ovde, ali moramo dosta da radimo i pojačamo kvalitet tima kako bismo došli do naših ciljeva".

Britanski mediji tvrde da je meč protiv Mure bio i poslednji za neke igrače, pa je već spremna rasprodaja.

Navodno su višak Mat Doerti, Dele Ali, Davinson Sančez, Ben Dejvis, Hari Vins, Tangi Ndombele i Džek Klark, dok ni ostali nisu sigurni ako se ne pokažu u skorije vreme. Poznato je da Konte ne trpi "prosečnost", od svojih igrača uvek traži da daju i više nego što mogu, a ostali uvek lete iz tima.

Biće zanimljivo videti da li će Totenhem uspeti da zadrži Harija Kejna i na koji će način nadograditi tim koji je trenutno na sedmom mestu Premijer lige.

Za sada nema informacija ko bi mogao da ih pojača u januaru, sem što se stidljivo spominje Vlahović.