AU!

KAKVA TELENOVELA! SAD IKARDI TRAŽI RAZVOD, BESAN JE ZBOG VANDE: Ponizila ga u emisiji, a on joj prepisao SVE do 2050!

Autor Milutin Vujičić

E, ovo je zaista luđe od telnovele. Vanda i Mauro su izgleda ipak pred razvodom...

Izvor: Instagram/screenshot/wanda_icardi

Vanda Nara i Mauro Ikardi bili su na korak od razvoda pošto je u javnost stigla informacija da je fudbaler prevario suprugu i menadžerku sa argentinskom glumicom "Činom" Suarez, ali su nakon desetodnevne drame "zakopali ratne sekire" i pomirili se, međutim izgleda da tu nije kraj.

"Telenovela" se navodno nastavlja, a nova tačna razdora je njihov prvi zajednički intervju od tada. Pojavili su se u jednoj TV emisiji kod Susane Himenez i ispričali sve detalje, a to je otvorilo nove rane.

Kako tvrdi argentinski novinar Huan Ečegojen, Ikardi nije znao da će morati da izađe na scenu, što mu je bilo veoma nelagodno. Znao je detalje intervjua, ali Vanda mu nije otkrila sve, tako da je u jednom trenutku pobesneo i čak pretio da će napustiti snimanje.

Zbog svega toga ponovo se pokreće tema razvoda, posebno jer je Vanda počela sve više da hvali svog bivšeg supruga Maksija Lopeza, koga je prevarila upravo sa Ikardijem.

Tokom burnog perioda sa Ikardijem pružio joj je podršku, a i to smeta fudbaleru Pari Sen Žermena.

Podsetimo i da je Mauro Ikardi tokom drame oko razvoda navodno sve prepisao Vandi Ikardi do 2050. godine, a videćemo da li će zbog toga odustati od razvoda.