Sve bolje!

PARTIZANOVO POJAČANJE PRORADILO I NEĆE DA STANE! Srušio Voždovac i poručio: Sve je došlo na svoje!

Autor Dušan Ninković

Krilni fudbaler Partizana Kvinsi Menig bio je strelac i asistent u pobedi nad Voždovcem.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana nastavili su niz nepobedivosti u Superligi i nakon 18 odigranih kola imaju čak 16 pobeda. Jučerašnji trijumf protiv Voždovca dugo će pamtiti Kvinsi Menig, letnje pojačanje koje je na krovu tržnog centra odigralo najbolji meč od dolaska u Beogradu.

Krilni napadač Partizana postigao je vodeći gol u finišu prvog dela igre, a zatim bio i asistent najboljem strelcu Superlige Rikardu Gomešu za njegov 18. gol u ovoj sezoni. Prezadovoljan partijom govorio je za klupski sajt.

Rikardo Gomeš mu je i najbolji prijatelj u novom klubu, pa mu je posebno drago što je baš sa njim sarađivao...

"Zaista sam presrećan što sam postigao prvi gol na utakmici, ujedno moj treći ove sezone. Asistirao sam i Rikardu za njegov gol, što mi je takođe drago, jer on i ja dosta vremena provodimo zajedno kada smo u sportskom centru, ali nekada i mimo toga. Što se tiče reakcije i proslave gola, to sam učinio jer sam bio prvenstveno ljut na sebe, jer sam ranije propustio mnogo šansi i sad je konačno sve došlo na svoje. U fudbalu je sve u kontinuitetu i tako moram da nastavim, nema stajanja", rekao je Holanđanin u dresu crno-belih.

Ovako je proslavljao gol protiv Voždovca:

Partizanu sledi put u Niš, gde će igrati protiv dubočice iz Leskovca u Kupu Srbije.

"Ostalo je još nekoliko nedelja do kraja, a nas kao i do sada čekaju utakmice na kojima je glavni fokus. Prvo u utorak idemo u Niš da obezbedimo prolaz dalje u Kupu. Sve vam je poznato: rad, rad i kontinuitet", rekao je Kvinsi Menig.

Partizan će nakon meča protiv Dubočice u Kupu Srbije igrati na svom terenu protiv Novog Pazara, a zatim i protiv anortozisa u poslednjem kolu grupne faze Konferencijske lige. Nakon toga crno-bele čekaju još dve utakmice u prvenstvu, protiv Metalca i Kolubare - za kraj jesenjeg dela.