POTVRĐENO

NE POSTOJI TRENER U SRBIJI KOJI OVDE NE BI VOLEO DA RADI: Lazetić nasledio Krstajića, cilj je da TSC skoči na tabeli

Autor Milutin Vujičić

Rokada u Superligi, Žarko Lazetić ide na sever.

Izvor: MN Press

Talentovani srpski trener Žarko Lazetić (39) rastao se sa Metalcem i odmah pronašao novi angažman, pa će tako sada voditi TSC iz Bačke Topole, dok u Gornji Milanovac odlazi Milija Žižić.

Lazetićev tim je prošle sezone igrao vrlo lep fudbal, međutim ove su rezultti nešto slabiji i nalaze se na 14. mestu, dok je "štucanja" bilo i kod TSC-a zbog čega su i oni menjali trenera. Prvo ih je vodio Mladen Krstajić, a nakon raskida ugovora sa njm i Mirko Jovanović.

Lazetić je preuzeo ekipu iz Bačke Topole i ovog ponedeljka odradio prvi trening sa njima, poručivši da ne postoji trener u Srbiji koji ne bi voleo da vodi klub poput njihovog, kako sam kaže, na evropskom nivou.

"Ambicije kluba su mi poznate, a s obzirom da je igrački kadar vrlo kvalitetan nisu nedostižne. Posle serije slabih rezultata TSC-a vreme je za velike promene. Kada odigramo preostale četiri utakmice do kraja polusezone, uradićemo ozbiljnu analizu tima i postaviti ciljeve. Jedino što mogu da garantujem jeste veliki rad na terenu i van njega, te posvećenost klubu i igračima. To je jedini put da se dođe do rezultata", poručio je Žarko Lazetić.

Sa novim klubom debitovaće već 1. decembra u Kupu Srbije protiv Kolubare, a cilj je da ih pomeri ka gore sa osme pozicije u domaćem prvenstvu.