DVA PLUS JEDAN

ŠIROKO! BARSA DAJE 40.000.000€ ZA KLINCA IZ AUSTRIJE: Ćavijeva revolucija - jednog "mami", a DVOJICU je već dogovorio!

Autor Nebojša Marković

Sprema se dosta dolazaka na "Nou Kamp".

Izvor: Profimedia

Barselona se sprema za velike promene od dolaska legendarnog Ćavija na mesto trenera. Čovek koji je kao u dresu "blaugrane" osvojio sve što se osvojiti može (više puta) želi da napravi revoluciju.

Prethodnih dana se pominjalo da je Barsa spremna da dovede 10 igrača u januarskom prelaznom roku, ali za trojicu su već napravljeni ogromni koraci ne bi li se ti transferi ostvarili!

Radi se o trojici mladih fudbalera, a čini se da bi Barsa mogla da ih zaista dovede - to su Feran Tores iz Mančester sitija, Dani Olmo iz Lajpciga, kao i Karim Adejemi iz Salcburga!

Za ovog poslednjeg, Barsa bi mogla da plati i do čak 40.000.000 evra, prenosi "Skaj sports".

Kako piše "Mundo deportivo", članovi uprave Barselone, otputovali su prošle nedelje u Mančester, gde su pregovarali oko mogućeg dolaska Ferana Toresa. Krilni fudbaler želi da dođe na "Kamp Nou" i čini se da će Barselona sa "građanima" uspeti da postigne dogovor.

Što se tiče Danija Olma, nekadašnjeg krila Dinamo Zagreba, "Mundo deportivo" kaže da bi Španac mnogo voleo da se vrati u klub u kojem je bio do 16. godine i odlaska u Hrvatsku. Ali to su igrači koji mogu da igraju na desnom krilu i u sredini. Zato je tu i treće ime.

Karim Adejemi ima 19 godina i igra na levom krilu i mestu napadača, a "Skaj sprots" piše da je Barselona već poslala Austrijancima ponudu vrednu 40.000.000 evra.

Navodno je Borusija Dortmund već "bacila oko" na tamnoputog Nemca (korene vuče iz Nigerije) i spremila 35.000.000 evra, ali sa boljom platom za igrača. Španski mediji pišu da će Adejemi vagati svoje opcije u narednom periodu, a u Barseloni se nadaju da će se izboriti za mladog Nemca.