Nesporazum!

STANKOVIĆ KOMENTARISAO SUKOB PROTIV SPARTAKA - "NISAM CVEĆKA": Trenera Zvezde jedva zaustavili, ali je sve rešio!

Autor Dušan Ninković

Na poluvremenu meča Crvene zvezde i Spartaka, trener Dejan Stanković krenuo je prema klupi gostiju.

Izvor: Arenasport 1/printscreen

Crvnea zvezda upisala je pobedu nad Spartakom u 18. kolu Superlige, a taj susret obeležio je i incident u kojem je učestvovao trener aktuelnog šampiona. Dejan Stanković je na poluvremenu krenuo ka klupi gostiju i raspravljao se sa nekim na njoj, ali kaže da većih problema nije bilo.

Pred meč protiv Voždovca ponovo se dotakao detalja sa tog meča, uz objašnjenje da su to strasti koje se povremeno pojave na utakmici.

Po rečima nekadšanjeg veznog fudbalera, sve je bio nesporazum, odnosno problem u komunikaciji između članova dva stručna štaba.

"To su utakmice koje nose svoje... Šta se desi, ostaje na terenu, ja to ne nosim kući. Živim utakmicu, može da se desi nesporazum i da nešto loše razumem. Naravno, daje se pažnja tome a ne pobedi Crvene zvezde. Ako sam ja tema, onda je to laka prehlada", rekao je Stanković.

Pogledajte kako je izgledao nesporazum:

Stanković ne krije emocije, to se videlo i nakon što je saznao da je Mitjiland pobedio Bragu, a od toga ne želi da pobegne. Svestan je da ponekad pokaže više energije nego št obi trebalo.

"Nisam to rešavao u tunelu, rešio sam odmah tada. Pogrešno sam razumeo, nije bilo nikakvih problema. Način mog komuniciranja je malkice energičniji, ali sastavni deo sporta. ne mogu da kažem da sam cvećka", dodao je trener Zvezde.