POGLEDAJTE

OBJAVILI RONALDOVU FOTKU U GAĆAMA, MESI I "LEVA" MU SE SMEJALI: Ovaj detalj sa dodele Zlatne lopte će ga RAZBESNETI!

Autor Nebojša Marković

Mnogi kritikuju organizatore zbog tog neprimerenog poteza.

Izvor: Profimedia/Twitter/@Nkjnr/Printscreen

Zlatna lopta i dalje je glavna tema u svetskom fudbalu ove sedmice, nakon što je Lionel Mesi u ponedeljak uveče po sedmi put proglašen za najboljeg igrača godine u izboru "Frans fudbala".

Mesi je tokom tog izbora bio pobesneo kada su mu rekli da se njegova supruga skloni tokom fotografisanja, a Kristijano Ronaldo je bio besan zbog navodnih laži prvog čoveka "Frans fudbala". Ipak, tokom ceremonije dodele Zlatne lopte, Ronaldo je jednom prilikom bio predmet podsmeha!

Naime, Ronaldo se na dan dodele Zlatne lopte oglasio tvrdnjama da su reči prvog čoveka "Frans fudbala" neistinite, a koje se tiču njegove želje da osvoji više Zlatnih lopti od Lionela Mesija.

Posle se ispostavilo da je Ronaldo sam sebi "skočio u usta", ali sada je isplivao i jedan video snimak kojim Portugalac uopšte neće biti zadovoljan.

Tokom ceremonije dodele nagrada, u jednom trenutku, organizatori su želeli da se malo našale na račun Didijea Drogbe, legendarnog napadača i voditelja čitavog programa. Oni su objavili fotografiju Drogbe sa naslovnice magazina na kojoj je zajedno sa Kristijanom Ronaldom u donjem vešu.

Kamere su odmah "uhvatile" kadrove Lionela Mesija, Roberta Levandovskog i Kilijana Mbapea kako se smeju toj fotografiji, a mnogi su se na društvenim mrežama našalili da je "Ronaldo ipak bio prisutan" na dodeli Zlatne lopte.

Pogledajte kako je to izgledalo: