IZNENAĐENJA

LOZNICA JE HIT KUPA SRBIJE: DO ČETVRTFINALA PREKO JOŠ JEDNOG SUPERLIGAŠA! 2 favorita ispala, TSC slavio s novim trenerom

Autor Nebojša Marković

Odigrane su još tri utakmice osmine finala nacionalnog kupa.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Dva šoka u Kupu Srbije! Nakon što je Metalac u utorak uspeo da se izvuče protiv niželigaša Radničkog sa Novog Beograda, dva druga člana Superlige nisu uspela!

Napredak i Radnik završili su takmičenje posle poraza od prvoligaša, dok se u četvrtfinale plasirao TSC na čelu sa novim trenerom Žarkom Lazetićem.

U sredu su već odigrane tri utakmice osmine finala. Dok navijači Partizana i Crvene zvezde čekaju mečeve svojih "ljubimaca", među osam najboljih plasirali su se Rad, Loznica i TSC.

Rad je na Banjici golom Nikole Đorića u 19. minutu savladao Napredak 1:0 i tako napravio iznenađenje nad članom Superlige koji ove sezone igra odlično u domaćem šampionatu.

Nisu "građevinari" bili jedini koji su uspeli da savladaju tim iz višeg ranga, pošto je Loznica u Surdulici savladala Radnik - 1:2. Svi golovi su bili postignuti u poslednjih desetak minuta, kada su Lozničani poveli 0:2 i na kraju iz penala ipak primili jedan pogodak.

MONDO je nedavno bio u poseti Loznici gde se gradi novi moderan stadion:

TSC je u međuvremenu bio bolji od Kolubare 2:1 na svom stadionu u Bačkoj Topoli. Oba pogotka bila su delo Stefana Vukića, dok je Đuranović samo uspeo da ublaži poraz tima iz Lazarevca.

Preostala su još četiri meča osmine finala Kupa Srbije:

  • Dubočica - Partizan (sreda, 16.15)
  • Novi Pazar - OFK Bačka (četvrtak, 13.00)
  • Javor - Vojvodina (četvrtak 15.00)
  • Crvena zvezda - Radnički Niš (odloženo)