BUM

ŠEVČENKO JE LEGENDA MILANA, ALI TO JE I ZLATAN IBRAHIMOVIĆ! Vidite BOMBU večnog Ibre, tako se postaje ŠAMPION Serije A!

Autor Mladen Šolak

Šveđanin postigao sjajan gol i odmah pokazao kako će izgledati meč na severu

Izvor: Profimedia

Ovako se postaje šampion!

Burna noć u Seriji A! Bolonja Siniše Mihajlovića iznenadila je Romu i Žozea Murinja, a nakon toga su počele dramatične utakmice velikana.

Lider tabele, Napoli, odigrao je samo nerešeno na gostovanju Sasuolu (2:2), a za to vreme je Milan na severu ostvario veliki trijumf protiv Đenove (3:0), na čijoj klupi sedi legenda roso-nera Andrej Ševčenko.

Nekadašnji ukrajinski golgeter prošlog meseca se vratio u Italiju kao trener i među prvim izazovima imao je meč protiv kluba za koji je igrao sa ogromnim uspehom čak osam godina. I "njegovi" očekivano nisu imali milosti, već su pobedili golčinom Zlatana Ibrahimovića iz slobodnog udarca u 10. minutu, a onda i pogocima Brazilca Žuniora Mesijasa u 47. i 61. minutu.

Pogledajte Ibrahimovićevu golčinu:

Zlatan Ibrahimović gol iz slobodnog udarca
Izvor: YouTube/Football Culture

Milan je tako iskoristio veliki kiks Napolija i napravio važan korak u trci za titulu. Sa druge strane, Ševčenkov tim je u prva tri meča pod vođstvom novog trenera osvojio samo bod. Doduše, i raspored im nije bio naklonjen, pa su u tom nizu kod kuće izgubili protiv tandema favorita - Rome i roso-nera.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt