Glupost!

ZBOG NJE PATI MIHIN DEFANZIVAC: Povreda mu uništila sezonu, a zbog prevare od lepotice dobio raskid! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Italijanski fudbaler Kevin Bonifaci bio je veoma nepromišljen i prevario je devojku koja se zbog njega selila na drugi kraj zemlje.

Izvor: Instagram/angelanastiofficial/printscreen

Italijanski fudbaler Kevin Bonifaci (25) ima velikih problema sa povredom na početku ove sezone, pa ekipu Bolonje češće gleda sa tribina nego što je na terenu. U poslednjih osam mečeva odigrao je samo pet minuta fudbala, a ne ide mu sjajno ni na životnom planu.

Iako je do skoro maštao o braku i zajedničkom životu sa svojom devojkom - sve je palo u vodu. Lepa Anđela je Kevina uhvatila u prevari, zbog čega je odmah rešila da raskine!

I dok se Bonifaci nije oglašavao, svi mediji u Italiji danima pišu o skandalu. Njih dvoje su tokom prethodnih nedelja bili veoma popularni u javnosti, davali su izjave o uređenju porodičnog doma i zajedničkom životu, a onda je sve palo u vodu...

Ova izgleda atraktivna Italijanka:

Da je veza bila ozbiljna pokazuje i zanimljiv podatak da se Anđela preselila iz rodnog Napolija u Bolonju, kako bi bila blizu svog dečka koji se poslednjih nedelja oporavlja od povrede. 

Inače, treba istaći da je Anđelina sestra daleko poznatija italijanskoj i svetskoj publici.

Reč je o Kiari, koja je svojevremeno bila u vezi sa Rominim ofanzivcem Nikolom Zaniolom, a oko nje se motao i Brazilac Nejmar. Ipak, pretpostavlja se da on nije uspeo da je ukrade veznom fudbaleru tima iz Rima.