AU!

BOMBA! KAKVA GOLČINA SERGEJA! Majstorija Srbina u Italiji - golman nije imao nikakvu šansu!

Autor Nemanja Stanojčić

Fantastičan pogodak srpskog reprezentativca u dresu Lacija.

Izvor: Profimedia

Au! Ovakvi golovi se retko viđaju, a Sergej Milinković-Savić je pokazao kakav je majstor.

Postigao je fenomenalan pogodak za Lacio i vratio ih u potpunosti u igru u Rimu protiv Udinezea, a na kraju je zavšreno remijem - 4:4 (1:3).

Igrao se 56. minut kada je srpski reprezentativac sa oko 17-18 metara šutirao hirurški precizno, gađao je dalji ugao i pogodio mrežu za izjednačenje (3:3). Pokazao je još jednom zbog čega ga je tražio i Juventus.

Taj pogodak je ujedno najavio preokret u utakmici koja je bila za infarkt. Gosti su na poluvreme otišli sa dva gola prednosti (1:3). Dva gola dao je Beto, jedan Molina, a za domaćina je pogodio Imobile. Tako se otišlo na pauzu.

Po povratku na teren je Pedro u 51. minutu smanjio zaostatak, zatim je Sergej postigao fenomenalan gol. Međutim, već u narednom minutu je Patrik dobio drugi žuti karton i ostavio Lacio sa igračem manje. Brzo su se izjednačili i po brojčanosti pošto je Molina u 69. minutu takođe dobio drugu javnu opomenu i morao je napolje. Onda je u 79. minutu Aćerbi postigao pogodak za slavlje koje nije dugo trajalo.

U nadoknadi je poništen gol Imobilea zbog ofsajda, a za tim će i te kako žaliti. Arslan je u devetom minutu nadoknade postigao pogodak za remi.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt