Broj 1

ON JE ZVEZDIN BROJ 1 - A PAMTI KAKO JE "OTEO" TITULU CRVENO-BELIMA: Hteo da bude košarkaš, zbog brata sve promenio!

Autor Nikola Lalović

Jedan meč pamti, a broj jedan nosi jer uvek hoće da bude prva opcija.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda već nekoliko sezona ne mora da brine kada je gol u pitanju, tu su dva vrhunska čuvara mreže. Pored Milana Borjana tu je uvek bio i Zoran Popović koji je sada otkrio da bi mogao i da završi karijeru u crveno-belom dresu. 

Za sada je zadovoljan u klubu u kome je više puta "uskočio" umesto Milana Borjana i pokazao kvalitet. 

Možda će vas zanimati

"Hoću li završiti karijeru u Zvezdi stvarno ne znam, nadam se da možda i bude tako. Sve zavisi koliko me zdravlje bude služilo i koliko budem bio potreban Zvezdi i koliko moje ambicije budu vezane za Zvezdu", rekao je Popović za klupski jutjub kanal. 

Otkrio je i da je zbog brata stao na gol, iako je ranije igrao košarku. 

"Reći ću da mi je golmanski uzor moj brat iako je jako, jako rano prekinuo da brani, ali to mi je bitna porodična stavka. Igrao sam košarku, a onda sam zbog brata prešao na fudbal", rekao je Popović. 

Za najbolju utakmicu u karijeri smatra onu kada je u dresu Voždovca branio moguće i nemoguće na "krovu", a kiks u tom meču je Zvezdu kasnije koštao titule.

"Pa jako malo je igrača iz te godine, nekad se našale, ali najviše na tu temu sam na neki način provocirao Milijaša jer je on imao neku šansu u prvom minutu meča. Tako da sam najviše sa njim imao razgovore o toj utakmici na "krovu"", prisetio se on. 

Sada Milan Borjan nosi broj 82, a Zvezdina "jedinica" je Popović.

"Celu karijeru sam nosio broj 1 jer sam uvek želeo da budem prvi golman Samo sam u Bodo Glimtu nosio broj 12 jer je broj 1 bio zauzet. Uvek mi je prva opcija broj 1", završio je on.