Uspešna na svim poljima

PRELEPA KARLA ZBOG KOJE SE BUNILA CELA PREMIJER LIGA: Druži se sa Kardašijankama, ključna je za posao vredan 300 MILIONA

Autor Nikola Lalović

Za nju možda niste čuli do sada, ali u biznis svetu vedri i oblači.

Izvor: Instagram/carladibello/screenshot

Njukasl se i dalje muči, tim je na dnu tabele i novi bogati saudijski vlasnici žele da sa nekoliko bogatih investicija u narednom prelaznom roku to promene. 

Mnogo se pisalo o poslu vrednom 300.000.000 funti u kojem je Majk Ešli konačno prodao Njukasl bogatim šeicima iz Saudijske Arabije.

Sada je otkriveno da je pored Amande Stejvli ključnu ulogu u kupovini Njukasla imala i zanosna Karla DiBelo. Ona ima 37 godina, a probila se uz porodicu Kardašijan. 

Ona je bila prodeucent rijaliti programa "Prateći Kardašijane" i kasnije je isticala da su joj sestre Kardašijan jedne od najboljih prijateljica. 

Kako se sada navodi u engleskim medijima upravo je ona uspela da spoji Amandu Stejvli koja je odradila ceo posao oko kupovine kluba sa Majkom Ešlijem.

Osim po druženju sa poznatima i poslovnim uspesima Karla DiBelo je poznata i po svojim zanosnim izdanjima. Pogledajte je: 

Poznato je da je dugo radila sa saudijskim biznismenima, a dobra je prijateljica i sa sadašnjim direktorom Njukasla. Ona je takođe ušla i u novinarske vode i od januara ove godine ima kolumnu u "Arab Njuzu".