SJAJAN POGODAK!

KAKAV JE MAJSTOR STEVAN JOVETIĆ - DVA KOMADA ZA SPAS: Golčinom "skinuo pauka", pa slavio kao Spajdermen! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Bivši fudbaler Partizana je još jednom pokazao raskoš svog talenta.

Izvor: Twitter/@ESPNFC/Printscreen

Bila je Herta na ivici ponora, posle samo 19 minuta u ozbiljnom nokdaunu i činilo se da im protiv Štutgarta nema spasa.

A onda je Stevan Jovetić rešio da stupi na scenu i sa dva pogotka donese važan bod berlinskom klubu u borbi za opstanak - 2:2!

I to ne samo da je nekadašnji fudbaler Partizana bio strelac dva pogotka, već je jedan na maestralan način pogurao Hertu ka remiju na teškom gostovanju.

Poveo je Štutgart u 15. minutu preko Omara Marmuša, da bi samo četiri minuta kasnije Filip Ferster duplirao prednost domaćih. Ipak, crnogorski maestro je znao šta treba da uradi.

Potez meča dogodio se u 40. minutu kada je Jovetić praktično sam krenuo u napad, dugo je vukao loptu unapred, da bi se onda posle finte namestio na jaču desnu nogu i majstorski pogodio u rašlje gola Štutgarta.

Žargonski rečeno je "ubio pauka" sjajnim pogotkom, pa je bilo i prigodno da Jovetić gol proslavi kao da je Spajdermen, imitarajući poteze bacanja paukove mreže poput filmskog junaka. Evo kako je to izgledalo:

Do kraja meča je Jovetić još jednom pokazao koliko je važan za Hertu, pošto je u 76. minutu izjednačio na 2:2, za ostanak Herte na dva mesta iznad zone ispadanja. Ovako je bivši igrač Fiorentine, Mančester sitija, Sevilje, Intera i Monaka zatresao mrežu:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

KAKAV JE MAJSTOR STEVAN JOVETIĆ - DVA KOMADA KAO SPAS: Golčinom "skinuo pauka", pa slavio kao Spajdermen! (VIDEO)