POGLEDAJTE

FRKA U JUVENTUSU - SUKOBILI SE TRENER I NAPADAČ: Alegri gurnuo Španca, kamere snimile šta mu je vikao! (VIDEO)

Autor Nebojša Marković

Slavili jesu, ali to ne znači da tenzija nije bilo.

Izvor: Twitter/@nocontext__juve/Printscreen

Uspeo je Juventus da pobedi slabašnu Đenovu 2:0, viđen je i neverovatan pogodak Huana Kvadrada direktno iz kornera, ali to ne znači da u "staroj dami" nema nervoze.

To se najbolje videlo u sukobu trenera Masimilijana Alegrija i napadača Alvara Morate!

Juventus je slavio protiv Đenove golovima Kvadrada i Paula Dibale, čime su se popeli na peto mesto u Seriji A, međutim, osim sjajnog pogotka Kolumbijca, meč je obeležio i trenutak iz 73. minuta meča.

Morata je tom prilikom napravio prekršaj nad protivničkim igračem Kristijanom Biragijem, da bi se potom žalio kod glavnog sudije na tu odluku. Zbog prigovora je dobio žuti karton, a trener Alegri je odmah odlučio da zameni Španca.

I tu je došlo do razmirica između Morate i Alegrija. Italijanski stručnjak je pobesneo dok je Španac napuštao teren, te ga je Alegri gurnuo i vikao mu:

"Poklonio si im slobodan udarac", uspeli su italijanski mediji da razaznaju.

Morata je Alegriju odgovorio, želeći da se odbrani od kritika, a obojica su jedan drugom imali šta ljutito da poruče pred celim svetom.

Da sve ispadne još gore, Moratu je zamenio Moise Ken, koji je minut po ulasku u igru dobio žuti karton zbog oštrog faula nad, pogađate, Kristijanom Biragijem. Evo kako je izgledao obračun Morate i Alegrija:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt