Fudbal

OVO JE ZVEZDIN ODGOVOR SAMPDORIJI: Italijan se oglasio i otkrio stav crveno-belih o odlasku Dejana Stankovića!

Autor Mladen Šolak

Masimo Ferero i saradnici opet pokušavaju da dovedu Dejana Stankovića, a ovo je stav Crvene zvezde!

Izvor: MN Press/Profimedia

Čim je Sampdorija doživela ubedljiv poraz od Lacija predvođenog Sergejem Milinković Savićem, u Italiji su opet počeli da dovode Dejana Stankovića u vezu sa Đenovljanima.

Najpoznatiji novinar specijalizovan za transfere, Fabricio Romano, objavio je nekoliko sati posle te utakmice da je trener Crvene zvezde ponovo velika želja posrnulog velikana sa severa Italije. Nedugo potom, on je objavio i novu informaciju:

"Nema dogovora Sampdorije i Crvene zvezde o Dejanu Stankoviću. Bivši Zvezdin trener ima želju da preuzme Sampdoriju, ali kako trenutno stoje stvari, njegov trenutni klub ne prihvata tu ponudu", objavio je Romano.

Stanković je nedavno rekao da bi voleo da u maju podigne trofej u Beogradu, istovremeno poručivši i da je neminovno da "svi jednog dana krenemo svojim putem". On je stigao u klub pre dve godine, kada je nasledio Vladana Milojevića i sa crveno-belima je osvojio dve titule, Kup Srbije i obezbedio dva evropska proleća, s tim da će u četvrtak crveno-beli protiv Brage igrati u Portugalu sa ciljem da i drugi put pod Stankovićevim vođstvom rezime u Ligi Evrope.

Za to vreme, Sampdorija će se spremati za veliki gradski derbi protiv Đenove Andreja Ševčenka, koji je košmarno počeo italijansku epizodu i pretpostavka je da ni ovog puta neće tako lako i brzo odustati od Stankovića.