POGLEDAJTE!

FUDBALER TZV. KOSOVA DOŠAO DA "SOLI PAMET" SERGEJU: Srbin dobio crveni karton, pa dodatno pobesneo! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Kažu navijači da je Murići poslednji koji je smeo da prigovori Sergeju.

Izvor: Twitter/jmancini8/Screenshot

Srpski fudbaler Sergej Milinković-Savić postigao je u nedelju fantastičan gol za Lacio u pobedi nad Sampdorijom (3:1), međutim morao je ranije na tuširanje pošto je neoprezno dobio crveni karton.

U roku od samo nekoliko sekundi dobio je dva žuta kartona zbog kojih je Lacio ostao sa desetoricom na terenu u poslednjih skoro pola sata utakmice, a sve zbog sitnice. I sam je pobesneo kada mu je arbitar u 67. minutu pokazao crveni karton, posebno još kada je saigrač došao da mu prigovara.

Napadač fudbalske reprezentacije tzv. Kosova Vedat Murići bio je ljut na Milinković-Savića pošto je ušao u raspravu sa glavnim arbitrom, pa je došao da mu "soli pamet".

Najbolji igrač utakmice nije imao strpljenja za reči fudbalera iz Prizrena, što je jasno vidljivo po njegovoj reakciji.

Navijači rimskog kluba naljutili su se na obojicu igrača. Prvo na Sergeja Milinković-Savića koji je kao kapiten dozvolio da pobesni u sekundi i ostavi saigrače na cedilu, a potom na Vedata Murićija koji igra užasno za Lacio od dolaska prošle sezone, pa je opet sebi dao za pravo da prigovori najboljem igraču tima.

A zbog čega je Sergej uopšte dobio crveni karton, šta je to učinio sudiji Fabriju?

"Mogu tačno da vam kažem šta je rekao sudiji: "Nisi video je***u stvar!" Za ovako iskusnog sudiju, rasprava je mogla da se reši bez kartona. Sergej je ispao naivan, ali je i sudija Fabri malo prenaglio", rekao je Mauricio Sari.