OGLASIO SE

GOLMAN SRPSKOG POREKLA PEVAO "MRZIM DINAMO SRPSKO IME TO": Ima skandalozno objašnjenje za to - Prodali se za 500 kuna!

Autor Milutin Vujičić

Danijel Subašić napao druge zbog toga što je pevao.

Izvor: Profimedia/TikTok/plavisprej/printscreen

Veliku pobedu Hajduka nad Dinamom (2:0) prethodnog vikenda obeležila je i skandalozna proslava Splićana tokom kojih u pevali uvredljive pesme. Između ostalog i "Mrzim Dinamo, srpsko ime to".

U centru pažnje bili su Marko Livaja, heroj pobede, odnosno iskusni golman Danijel Subašić, inače srpskog porekla. To mu nije smetalo da sa Torcidom otpeva uvredljivu pesmu, a nakon što je snimak izazvao burne reakcije u regionu, fudbaler se oglasio na Instagramu.

Ponudio je objašnjenje za ovaj potez, ali više pritom osuđujući ljude koji su mu zamerili nesportsko ponašanje. Odnosno, po njegovom mišljenju problem je što je snimak izašao u javnost.

"Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podelile video klipove, prodale za 200 do 500 kuna i tu je sve ovo gore prestalo da se ističe. Ne priča se o Hajduku koji se stabilizovao, koji se diže, koji je u borbi za oba trofeja, koji ima pozitivnu atmosferu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sećam se da sam imao mikrofon i da sam na njemu pevao pogrdne pesme i širio mržnju. Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub od mene kod mene ima veliki respekt, tako i Dinamo", istakao je Subašić.

"Ako sam svojim neprimerenim ponašanjem (pevanjem sebi u bradu) nekoga uvredio, nije mi to bila želja ni cilj. Moj Hajduče, hvala ti za nedeljnu romantiku i pobedu u derbiju".