POGLEDAJTE!

JEZIV SUDAR FUDBALERA I TAKSIJA - CELA ŠPANIJA PRIČA O OVOME: Ronaldov pijani napadač povredio dvoje ljudi! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Jeziva saobraćajna nesreća desila se rano jutros.

Izvor: Profimedia/Twitter/printscreen/@Radioelite997fm

Ekvadorski fudbaler Gonzalo Plata (21) izazvao je jezivu saobraćajnu nesreću u centru Valjadolida pošto je pijan seo za volan nakon noćnog izlaska.

Jedan od najboljih igrača Real Valjadolida, kluba čiji je vlasnik inače bivši brazilski napadač Ronaldo, sudario se u sredu ujutru oko 6.45 sa taksi vozilom i tom prilikom su povređene dve osobe. U automobilu koji je vozio Plata bio je i njegv prijatelj, fudbaler Numansije, ali su njih dvojica nepovređeni.

Plata je pijan upravljao Mercedesom, a udes se desio u samom centru grada kada je pod dejstvom alkohola naleteo na taksi koji je u tom trenutku imao putnika u vozilu.

I taksista i njegova stranka povređene su u strašnom sudaru, a odmah je na lice mesta stigla policija.

Odmah je utvrđeno da je Plata imao 0,60 promila alkohola u krvi, što je duplo više nego što je dozvoljeno u Španiji, a za sada nije poznato kakvo je stanje povređenih lica.

Real Valjadolid je potvrdio da je Plata izazvao sudar, a videćemo kako će se to odraziti na njegovu karijeru. Letos je stigao na pozajmicu iz Sportinga i do sada oduševio sa četiri gola, pa se pričalo da će Valjadolid odmah aktivirati klauzulu i otkupiti ga za 10 miliona evra, ali ovo možda sve promeni.