NIJE MU BILO DOBRO

ENGLEZ ISMEVAO BARSU, ZAGRCNUO SE NA PITANJE VODITELJKE: I ovo je dokaz koliko su Katalonci pali u očima SVIH!

Autor Milutin Vujičić

Barselona je gubila samo 2:0, ali to je dovoljno ponekad...

Izvor: Printscreen/Twitter/btsportfootball

Barselona je razočarala svoje navijače i prvi put od 2000. godine eliminisana je već u grupnoj fazi Lige šampiona, što je samo još jedan dokaz u kakvim problemima se klub nalazi.

Odigrali su užasno ove jeseni, postigli svega dva gola, ali su i u poslednjem kolu imali šansu da prođu dalje. Potrebno je bilo "samo" da pobede Bajern, a to je naravno bio preveliki zalogaj za njih. Bajern je bio dominantan (3:0), pa nikome na pamet nije ni padalo da je moguće napraviti preokret.

Tako se bivši engleski napadač Piter Krauč dobro zabavio u ulozi stručnog konsultanta na jednoj TV stanici kada mu je voditeljka na poluvremenu postavila sasvim obično pitanje - može li Barselona da okrene rezultat?

U tom trenutku bilo je 2:0 za Bajern, a iako to nije naročito visoka prednost, Krauč nijednog sekunda nije imao dilemu.

"Ne", samo je kratko rekao Krauč i prasnuo u smeh.


Nije se samo Krauč smejao, pošto je osmeh žestoko zameren i Klemonu Lengleu. Štoper Barselone bio je i previše raspoložen nakon katastrofe protiv Bajerna, pa su ga kamere uhvatile kako ćaska i smeje se u razgovoru sa Robertom Levandovskim koji ga je upravo pobedio.

Zbog toga su ga žestoko napali u Španiji, posebno jer je njegov mladi saigrač Gavi ronio suze, pokazavši tako koliko mu je stalo do kluba koji ne blista istim sjajem kao nekada.