Fudbal

PROLEĆE JE OPET U HUMSKOJ, PONOSAN SAM! Stanoje hvali Partizanovog HEROJA - Nosio igru, bio je izvanredan!

Autor Mladen Šolak

Pun ponosa je trener crno-belih posle uspeha svog tima.

Izvor: Arena sport/printscreen

Partizan je odigrao napet meč u Humskoj i posle burnog remija protiv Anortozisa (1:1) ušao u nokaut fazu Konferencijske lige.

Crno-beli će igrati evropsko proleće, a trener Aleksandar Stanojević je sa svojim timom slavio uspeh posle velikih "kadrovskih" problema. Evropsko proleće opet je u Humskoj, a šef struke crno-belih je u izjavi za TV Arena sport pohvalio ekipu:

"Prezadovoljan sam igračima, momci su po teškom terenu odigrali, trrba izdržati sve ove probleme, ponosan sam na momke, proleće je opet ovde, presećan sam", rekao je on.

Upitan za učinak mladog Marka Milovanovića, Stanojević je nizao pohvale na njegov račun: "Nije samo što je dao gol, bio je izvanredan, nosio je igru, primao je igru, sjajan je".

Trener crno-belih hvalio je i rivala.

"Nisu nas iznenadili, teška je bila utakmica, Kiprani su, tu smo negde svi... Teško je pobeđivati u Evropi, sve je to slično, ponosan što smo prošli i što smo ih izbacili u Evropi".

Stanojević nije hteo da naglašava svoj ulazak u klupsku istoriju, jer je postao trener sa najviše međunarodnih utakmica u Evropi (31).

"Ne razmišljam stvarno o tim stvarima, ponosan sam na momke koji su imali tešku sezonu, prvi su na tabeli, izborili su proleće i svaka čast", dodao je Stanojević.